Ett trivsamt kattpensionat i en lugn och vacker miljö

Ka-Bo kattpensionat består av två vinterbonade hus det ena med 8 rum och det andra huset med fyra rum. Alla rum har egen rastgård. Kattpensionatet ligger centralt på vår gård.

Vi är hos katterna flera gånger per dag och stänger för natten vid 22-tiden. Varje katt har möjlighet att gå fritt i pensionatet om den vill, när vi städar rummet.

Vi leker, kelar och pysslar om katterna och all kontakt sker på kattens villkor. Pälsvård och kloklippning är något som ingår i omvårdnaden. Vi ger också medicin om det behövs.

Vi serverar olika sorters torrfoder från Hills och Royal Canin samt mjukmat om det önskas. Våra kattgäster uppskattar för det mesta vårt foder. Behöver katten specialfoder eller medicin får man ta med det.

När katten kommer till oss ska den ha ett giltigt vaccinationsintyg mot kattsnuva och kattpest som visas upp vid ankomst. Den ska helst vara kastrerad och avmaskad vid behov.

Ifall katten skulle behöva veterinärvård under vistelsen hos oss anlitar vi i första hand Evidensia (Nyköpings smådjursklinik) som är ansvarig klinik för vårt kattpensionat. Se hemsida https://evidensia.se/klinik/evidensia-djurkliniken-nykoping/

Kostnad: En katt 200 kr / dygn, extra katt + 80 kr / dygn.

Rabatt ges under lågsäsong vid vistelse längre än 20 dygn.

Målet är att katten ska få en trygg och trivsam vistelse hos oss samt att matte/husse ska kunna koppla av.

Vi har tillstånd från Länsstyrelsen i Södermanlands län att driva kattpensionat. För att bli godkända har vi också gått kurs om katter och kattbeteende.

Det är många katter som bott på vårt kattpensionat sedan 2009 då vi startade vår verksamhet. Flera olika raser och personligheter har vi lärt känna under åren, det är alltid lika givande.

Alla är hjärtligt välkomna till Ka-Bo kattpensionat hälsar Ewelina & Gisela