ETT TRIVSAMT KATTPENSIONAT I EN LUGN OCH VACKER MILJÖ

Vårt kattpensionat består av två katthus centralt  placerade på vår gård. Den ena med fyra rum och katthus två har åtta rum. Båda husen är vinterbonade.

Hos oss har katten ett eget litet rum med flera liggplatser och ett fönster där hon kan sitta och titta ut. Hon har också möjlighet att vila ostört i korgen eller sitta uppe på någon hyllorna så hon kan spana på katten i rummet intill. Vi har också anpassat rummen så att äldre katter lätt ska kunna ta sig upp på hyllorna utan att behöva hoppa högt.

Genom kattluckan kan katten gå ut när hon vill till den egna rastgården där det växer gräs och kattmynta som många uppskattar. Det finns gott om plats ute för katten att röra sig på. Flera hyllor där hon kan ligga och titta ut över gården.

Vi är hos katterna flera gånger per dag. Vi kelar, leker och pysslar om dom men all kontakt sker på kattens villkor. Pälsvård och kloklippning är något som ingår i omvårdnaden.
Vi serverar olika sorter av Hill´s och Royal Canin´s torrfoder samt mjukmat om så önskas. Våra kattgäster uppskattar för det mesta vårt foder. Behöver din katt specialfoder eller medicin så får man ta med det.

När katten kommer till oss ska den ha ett giltigt vaccinationsintyg mot kattsnuva och kattpest som visas upp vid ankomst. Den ska helst vara kastrerad och avmaskad vid behov.

Ifall katten skulle behöva veterinärvård under sin vistelse hos oss så anlitar vi i första hand Evidensia (Nyköpings smådjursklinik), som är ansvarig klinik för vårt kattpensionat. Se hemsida, www.evidensia.se

 Vårt mål är att katten ska få en trygg och trivsam vistelse hos oss samt att matte/husse ska kunna koppla av.

Vi har tillstånd från Länsstyrelsen i Södermanlands län och uppfyller de senaste kraven från Jordbruksverket. Vi har också gått kurs för att få driva ett kattpensionat.

Det är många katter som bott på vårt kattpensionat sedan 2009 då vi startade upp vår verksamhet. Flera olika raser och många personligheter har vi lärt känna.

 

Kostnad: En katt 200 kr / dygn, extra katt + 80 kr / dygn. Rabatt ges under lågsäsong vid vistelse längre än 20 dygn .

 

Är du intresserad av en plats för din katt/ katter så fyll gärna i ditt önskemål i formuläret som finns under Kontakt.

 

VÄLKOMMEN!

Sidan uppdaterad 2024-02-11